Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Loppe & Flåt Beskyttelsespulver

100 g Pulver | Loppe- og flåtmiddel til hunde og katte

Oversigt

Lopper kan give voldsom kløe og udslæt, og er en plage at have i hjemmet, mens din hund eller kat kan få den livstruende sygdom borreliose, hvis de bides af en flåt, der bærer borrelia-bakterien. Netop derfor har Animigo udviklet Loppe & Flåt-beskyttelselspulver til at hjælpe med at forebygge, at lopper og flåter angriber din firbenede ven. Pulveret har en lækker kyllingesmag, og du skal blot tilsætte lidt pulver i din hund eller kats mad for at nyde godt af den beskyttende effekt.

  • Loppe- & flåtmiddel til hunde og katte
  • Alternativ til loppe- og flåthalsbånd
  • 100% Naturlige ingredienser
  • Indeholder hvidløg og B-vitamin
  • 100% tilfredshedsgaranti
  • Certificeret høj kvalitet
  • Fremstillet med ansvar
  • Alle størrelser & racer
Giv mig besked når produktet er tilbage på lager

Lopper og flåter på kæledyr

Som alle kæledyrsejere ved, er hunde eller kattes tykke og lækre pels perfekte miljøer for opportunistiske lopper og flåter, der ønsker et nyt hjem. Din firbenede ven er særlig modtagelig for disse irriterende ubudne gæster i sommermånederne, og når de kommer i regelmæssig kontakt med andre hunde og katte. Truslen om en loppe- eller flåt-infektion kan dog reduceres med forebyggende tiltag, hvilket både kan spare dig for en dyr dyrlæge regning og bekymringer. For lopper og flåter er nemlig ikke kun irriterende for din hund eller kat, som ejer kan det også være stressende, når ens firbenede ven får ubudne gæster i pelsen. Lopper kan give voldsom kløe og udslæt, og er en plage at have i hjemmet, mens din hund eller kat kan få den livstruende sygdom borreliose, hvis de bides af en flåt, der bærer borrelia-bakterien.

Pulver til at beskytte mod lopper og flåter

Animigos Beskytelsespulver er udviklet til at afskrække lopper og flåter. Pulveret indeholder ingredienser som hvidløgsekstrakt, gær og zink med det formål at gøre din hund eller kat mindre attraktivt for disse blodsugende insekter. Endvidere vil en forandring i det velsmagende blod lede til en reduktion i den våde duft, som pels ofte afgiver, som tiltrækker parasitter såsom flåter og lopper. Zink er også inkluderet i pulveret, da det bidrager til vedligeholdelsen af normalt hår for at sikre, at din kæledyrs pels forbliver sund uden indtrængende insekter.

Brugsvejledning

Som kæledyrsejer ved man, at det kan være svært at "overtale" sin elskede firbenede ven til at tage kosttilskud, og mange vælger derfor at lade være, da de mener, at det ikke er besværet værd. Netop derfor har Animigo udviklet dette Beskyttelsespulver, så det er let at tilsætte i din hund eller kats måltid, så dit kæledyr kan blive beskyttet mod lopper og flåter. Vi anbefaler dig at se tabellen nedenfor for at se den anbefalede daglige dosis, da det afhænger meget af dit kæledyr og størrelsen.

Anbefalinger

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for ingredienser, som din hund eller kat potentielt kan være allergiske over for. Hvis din hund er drægtig, dier, får medicin eller er under dyrlægebehandling, anbefaler vi, at du rådfører med dyrlæge før brug. Tilskuddet bør bruges dagligt i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder for at kunne vurdere dets effekt.

Ingrediensliste:

Gærpulver (81%), Dicalciumphosphatdihydrat, Risklidsmel (3,3%), Humlepulver (3,7%), Hvidløgspulver (1,5%), Naturlig kyllingesmag, DL-methionin, Zinksulfat, B3-vitamin (Niacin), B1-vitamin (Thamin), B2-vitamin (Riboflavin).

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(23)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.97% baseret på 30 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

God service og hurtig levering

T Thomas
Bekræftet køb

Virkelig god effekt.

N Nanna
Bekræftet køb

Tror det virker fint

O Olivia
Bekræftet køb

Jeg er rigtig tilfreds med produktets virkning.

M Morten
Bekræftet køb

Lugter lidt specielt, men ellers rigtig fint produkt

A Anne
Bekræftet køb

Jeg har været rigtig glad for at bruge produktet på både min hund og min kat

L Lena
Bekræftet køb

Super godt produkt, godt hvis man går meget i skoven

I Iben
Bekræftet køb

Godt produkt

H Hans
Bekræftet køb

Godt produkt, det har den ønskede effekt

C Caroline
Bekræftet køb

Jeg har set gode resultater med dette produkt. Vil bestemt købe det igen, når jeg løber tør

V Vibeke

Du vil måske også kunne lide