Loppe- & Flåt-beskyttelsespulver

100 g Pulver | Loppe- og flåtmiddel til hunde og katte

Oversigt

  • Naturligt loppe- & flåtmidde med kyllingesmag til hunde og katte
  • Er beriget med essentielle mineraler og vitaminer
  • Nemt og praktisk alternativ til loppe- og flåthalsbånd
  • 100g - nok til flere måneders brug
  • 100% tilfredshedsgaranti

Animigos loppe- og flåt-beskyttelsespulver er et naturligt kosttilskud i pulverform, der bidrager til at forebygge, at lopper og flåter angriber din hund eller kat.

Pulveret har en lækker kyllingesmag, og du skal blot tilsætte lidt pulver i din hund eller kats mad hver dag for at nyde godt af den beskyttende effekt. Kosttilskuddet er ligeledes beriget med zink og B-vitamin, der bidrager til en sund hud og pels.

  • Certificeret høj kvalitet
  • Fremstillet med ansvar
  • Alle størrelser & racer
139 kr. 174 kr. Du sparer 35 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr

Køb nu og få 1 Comfort point ?

Lopper på hunde og katte

Som alle kæledyrsejere ved, er hunde eller kattes tykke og lækre pels perfekte miljøer for opportunistiske lopper og flåter, der ønsker et nyt hjem. Din firbenede ven er særlig modtagelig for disse irriterende ubudne gæster i sommermånederne, og når de kommer i regelmæssig kontakt med andre hunde og katte.

Truslen om en loppe- eller flåt-infektion kan dog reduceres med forebyggende tiltag som eksempelvis et loppe- eller flåthalsbånd. Men almindelige halsbånd kan være meget upraktiske, og man ved aldrig, hvornår beskyttelsen stopper, og derfor kan det være en god idé at tage nemme og sunde alternativer i brug - og det er her, at Animigos beskyttelsespulver mod lopper og flåter kommer ind i billedet.

Pulvertilskud til at beskytte mod lopper og flåter

Animigos Beskytelsespulver er udviklet til at afskrække lopper og flåter. Pulveret indeholder ingredienser som hvidløgsekstrakt, gær og zink med det formål at gøre din hund eller kat mindre attraktiv for disse blodsugende insekter. Endvidere vil en forandring i det velsmagende blod føre til en reduktion i den våde lugt, som pels ofte afgiver, som tiltrækker parasitter såsom flåter og lopper. Zink er også inkluderet i pulveret, da det bidrager til vedligeholdelsen af normalt hår for at sikre, at din kæledyrs pels forbliver sund uden indtrængende insekter.

Brugsvejledning

Som kæledyrsejer ved man, at det kan være svært at "overtale" sin elskede firbenede ven til at tage kosttilskud, og mange vælger derfor at lade være, da de mener, at det ikke er besværet værd. Netop derfor har Animigo udviklet dette Beskyttelsespulver, så det er let at tilsætte i din hund eller kats måltid, så dit kæledyr kan blive beskyttet mod lopper og flåter.

Her nedenfor kan du se den daglige dosis, som vi anbefaler, at du skal give din hund eller kat. Bemærk venligst, at 1 skefuld svarer til cirka 1 gram pulver, hvilket svarer til cirka 1 teskefuld.

Anbefalinger

Fordel den daglige dosis ud over måltiderne. Overstig ikke den anbefalede daglige dosis i en 12 timers periode. Sørg for at din hund altid har adgang til frisk vand. Kosttilskud skal ikke ses som en erstatning for en velbalanceret kost. Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis din hund er drægtig, dier, får medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen dyrlæge før brug.

Ingrediensliste

Gærpulver (81%), Dicalciumphosphatdihydrat, Risklidsmel (3,3%), Humlepulver (3,7%), Hvidløgspulver (1,5%), Naturlig kyllingesmag, DL-methionin (0.5%), Zinksulfat (0.34%) , B3-vitamin (Niacin) (0.04%), B1-vitamin (Thamin (0.04%)), B2-vitamin (Riboflavin) (0.02%).

Ofte købt sammen

Loppe- & Flåt-beskyttelsespulver
Loppe- & Flåt-beskyttelsespulver

100 g Pulver | Loppe- og flåtmiddel til hunde og katte

139 kr. 174 kr.

+
Flåt- & Loppehalsbånd til hunde og katte
Flåt- & Loppehalsbånd til hunde og katte

Apparat | Middel mod lopper og flåter

119 kr.

+
Wormwood Advanced Ormekur
Wormwood Advanced Ormekur

120 ml Væske | Støtte til mave-tarmsystem

249 kr.

1 Vare

139 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(92)
4 Stjerner
(29)
3 Stjerner
(9)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.06% baseret på 130 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Produktet har nedsat mængden af lopper betydeligt. Øger evt, dosis for at slippe helt for utøj.

J Jette N
Bekræftet køb

Ved endnu ikke om det har effekt, Milo har gået det i ca 2 mdr, og han er fri for kryb. Mvh Nina og Milo

C CBM
Bekræftet køb

Jeg er super tilfreds

J Jette N
Bekræftet køb

God service og hurtig levering

T Thomas
Bekræftet køb

Virkelig god effekt.

N Nanna
Bekræftet køb

Tror det virker fint

O Olivia
Bekræftet køb

Jeg er rigtig tilfreds med produktets virkning.

M Morten
Bekræftet køb

Lugter lidt specielt, men ellers rigtig fint produkt

A Anne
Bekræftet køb

Jeg har været rigtig glad for at bruge produktet på både min hund og min kat

L Lena
Bekræftet køb

Super godt produkt, godt hvis man går meget i skoven

I Iben

Du vil måske også kunne lide