Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fordøjelses Probiotika til Hunde

120 Tabletter | Fodertilskud til bedre fordøjelse

Oversigt

Digestive Support er velsmagende kapsler som omhyggeligt er skabt for din hunds fordøjelse. Dette tilskud er lavet med syv forskellige typer af gode bakterier, inkluderende Bacillus Coaglulan og Lactobacillus Casei, som kan bidrage til floraen i din hunds tarm og hjælpe dem med at nedbryde mad.

  • For afbalanceret fordøjelse
  • Ny og forbedret formel
  • Lavet med naturlige ingredienser
  • Kapsler til kræsne hunde i alle størrelser
  • Naturlig smag af kylling
  • 7 milliarder CFU per kapsel
  • Probiotisk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
Giv mig besked når produktet er tilbage på lager

En kost for fordøjelsen

I århundreder har vi spist gærede fødevarer med et formål om at understøtte vores krops funktioner, men det var først for nylig, at vi opdagede, at de faktisk er levende med venlige bakterier, som kan blive sat i arbejde i vores tarm. Probiotika er levende mikroorganismer, som er en form for ‘gode bakterier’, som lever i både mennesker og dyr. For vores hunde kan de spille en stor rolle i deres sundhed og velvære; de siges primært at bidrage til sund fordøjelse og kropsfunktion. To af de bedste ‘gode’ bakterier for din hund omfatter Præbiotiske Fructooligosaccharider og Probiotika Enterococcus Faecalis, begge er kendt for at spille en vigtig rolle i fordøjelses funktionen.

Fordelene ved Digestive Support

Vejledning

Hos Animigo kender vi alt for godt, hvor svært det kan være at få sit kæledyr til at tage et tilskud, hvad enten de nægter det eller spiser rundt om det, når du gemmer det i maden. Det er derfor, vi har valgt at pakke vores Digestive Support for Dog i en kapsel form, som både er let at spise og fodre. Konsistensen sammen med den naturlige kødsmag gør det muligt for din hund at nyde et tilskud, hvilket gør livet nemmere for jer begge!

Advarsel: Fordel den daglige servering over måltiderne. Overstig ikke den anbefalede daglige dosis i en 12 timers periode. Sørg for at dit kæledyr altid har adgang til frisk vand. Kosttilskud må ikke erstatte din hunds balancerede diæt. Hvis du hun lige nu får nogen form for medicin bør du konsultere med dyrlægen før du giver dem dette tilskud. Giv ikke dette produkt til dit kæledyr, hvis det er gravid eller ammende.

Fuld liste over ingredienser

Bacillus Coaglulans, Lactobacillus Acidophilus, Streptoccous Thermophilus, Lactobacillus Rhamnosus , Bifidobacterium Breve, Lactobacillus Casei, Bifidobacterium Lactis, Fyldeagent: Mikrokrystallinsk Cellulose og Dicalciumphosphat, Anti-klumpningsmidler: Magnesium Stearat og Siliciumdioxid, Aroma: Kylling

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(13)
4 Stjerner
(11)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.19% baseret på 26 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virker som beskrevet på min hunds dårlige mave

M Mai
Bekræftet køb

Jeg er vilde med de her soft chews, de er det nemmeste tilskud, jeg nogensinde har givet min hund!

I Isamilla
Bekræftet køb

De virker til at virke.

T Tobias
Bekræftet køb

Hjælp min lille hundehvalp med maven, efter han havde spist et eller andet han ikke skulle.

R Ricky
Bekræftet køb

Hjælp min hund, da han havde med flydende afføring. Meget tilfreds

W William
Bekræftet køb

Min hund spiser dem uden problemer og de virker rigtig godt

T Thea
Bekræftet køb

Hjalp på dårlig mave

O Oline
Bekræftet køb

Rigtig godt produkt, der gør som den skal

D Daniel
Bekræftet køb

Nemme at anvende og virker fint

J Jesper
Bekræftet køb

Hvalp på min hunds luft i maven

S Silje

Du vil måske også kunne lide