Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Wormwood Complex Ormekur

120 ml Væske | Tarm Hygiejne Hjælp

Oversigt

Animigo's Wormwood Advanced Liquid er et naturligt flydende tilskud, som er designet til at hjælpe med at støtte din hund eller kats tarmhygiejne for at skabe et miljø, der ikke er bæredygtigt for orme. Tilskuddet er formuleret med en omhyggeligt udvalgt blanding af de bedste plantelægemidler, som er blide mod dit kæledyrs sarte mave. Det er den ideelle måde at beskytte dem mod truslen af ubehagelige indvoldsorme.

 • Virker mod alle indvoldsorme
 • For bedre tarmhygiejne
 • Med en blid, ny og forbedret urteformel
 • Med malurt og hvidløg
 • Let anvendelige dråber
 • Til hunde & katte i alle aldre og størrelser
 • Certificeret høj kvalitet
 • Alle størrelser & racer
 • Køb 1 249 kr.
 • Køb 2 448 kr. 498 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 597 kr. 747 kr. Du sparer 20%
  • Gratis levering

Hvad er indvoldsorm?

Indvoldsorme er en type parasit, der lever af et kæledyr i deres tarm. De indtages normalt som æg eller larver og modner derefter fuldt i tarmene. Der er mange forskellige typer orme, som hver overlever på lidt forskellige måder, men da de er parasitter, lever de generelt af deres vært gennem deres blod og ernæring. Som følge heraf kan de forårsage mange problemer for vores elskede kæledyr. Derudover kan de sprede sig og reproducere hurtigt, hvilket gør dem meget lette for kæledyr at få. Mens der er mange behandlinger derude for at håndtere orme hos hunde og katte, er det bedste at tage forebyggende foranstaltninger. Nogle af de mest almindelige orme hos hunde og katte inkluderer:

 • Bændelorm
 • Spolorm
 • Hageorm
 • Piskeorm

Wormwoord Advanced Liquid til Hunde & Katte

Orme kan være en frygtelig oplevelse for både dig og dit kæledyr. For at hjælpe dig i kampen om at forhindre disse irriterende parasitter, kan Animigos Wormwoord Advanced Liquid være din perfekte allierede. Lavet med den bedste naturlige formulering er hver ingrediens i dette flydende tilskud omhyggeligt udvalgt til fordel for at hjælpe dit kæledyrs intestinale helbred, styrke deres naturlige immunitet og afværge uønskede orme. Animigos Wormwoord Advanced Liquid er et naturligt valg, så du kan undgå hårde kemikalier og stole på naturen, når du plejer din yndlings firbenede ven.

Hovedingredienser

Vejledning

Har du haft problemer med at give dit kæledyr en almindelig kapsel eller tablet? Vi ved, hvor svært det kan være til tider, derfor kommer vores naturlige Wormwood Advanced Liquid i form af let håndterbare dråber. Med en praktisk pipette som en del af flasken, kan du hurtigt og nemt måle det anbefalede antal dråber, der er baseret på dit kæledyrs vægt. Tilføj blot de afmålte dråber til dit kæledyrs mad eller direkte i deres mund. Giv dem den anbefalede dosering af dråber i tre konsekutive dage. Gentag denne proces hver tredje måned.

Hvor ofte skal du bruge det?

Tilføj det anbefalede antal dråber til maden eller direkte i din hunds mund. Giv dem den anbefalede mængde i tre konsekutive dage. Gentag hver tredje måned.

Advarsel: Overstig ikke den anbefalede daglige dosis indenfor en 12 timers periode. Sørg for at dit kæledyr altid har adgang til rent og friskt drikkevand. Kosttilskud må ikke erstatte din hunds afbalancerede diæt. Hvis din hund får medicin på nuværende tidspunkt, skal du konsultere med en dyrlæge inden brug af produktet. Giv ikke dette produkt til kæledyr der er gravide eller ammer.

Fuld liste over ingredienser (per 5 dråber)

Malurt (0,7 mg), Hvidløg (Allium Sativum) (0,125 mg), Eugania (0,125 mg), Timian (Thymus Vulgaris) (0,125 mg), Kanel (Cinnamomum Verum) (0,02 mg), Picrasma Quassioides (Picrasma) (0,01 mg)

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(22)
4 Stjerner
(15)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.47% baseret på 37 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det lader til at have virket rigtig godt mod bændelorm. Jeg har givet lidt mere end docis, fordi min kat var hårdt ramt. Og har ikke set ormen stadig er der. Derfor regner jeg med den er død. Godt nok skulle dråberne lokkes i mis, men det gik langt bedre, end det gift dyrlægen giver. Skønt

m mæt
Bekræftet køb

Har ikke set nogle orm på min kat siden jeg har brugt det

L Lone M
Bekræftet køb

Det er let at bruge , da min kat spise maden med dewormer væske i, ved at følge instruks i pakken.

M Marilyn
Bekræftet køb

Jeg vil ikke udtale mig om kvaliteten af produktet, da jeg kun har brugt det en gang.

S Susanne
Bekræftet køb

Produkt ok, bortset fra at katten ikke kunne lide det

s solveig
Bekræftet køb

Super produkt. Virket 100 percent.

S Sobia S
Bekræftet køb

for tidligt at vurdere det

H Henriette H
Bekræftet køb

Skal først prøve om det virker

T Tage
Bekræftet køb

Let anvendelig , virker upåklageligt

N Nana
Bekræftet køb

Virker udemærket og så behøver man ikke recept

J Johnny B

Du vil måske også kunne lide