Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Calming Drops

100 ml Dråber | Beroligende dråber til katte og hunde

Oversigt

Vi kan alle have gavn af en smule beroligende og afslappende i bestemte situationer. Det hjælper os til at gå et skridt tilbage og få et overblik over tingene. Det lyder mærkeligt, men vores firbenede venner kan også drage fordel af det. Animigo har derfor omhyggeligt formuleret en sød dråbe elixir i form af Calming Drops, en revolutionerende dråbe, der har til formål at hjælpe berolige og afslappe din firbenede ven.

 • Designet til at berolige dit kæledyr
 • Ideel til rejser, adskillelse & storme
 • Rig på aminosyrer, vitaminer og mineraler
 • Har ingen bedøvende effekter
 • Lette at håndtere dråber
 • Flere portioner i en flaske
 • Certificeret høj kvalitet
 • IKKE TESTET PÅ DYR
 • Køb 1 239 kr.
 • Køb 2 430 kr. 478 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 573 kr. 717 kr. Du sparer 20%
  • Gratis levering

Vigtigheden Af At Være Rolig

Sindet er i de fleste tilfælde porten til at opnå sundhed og glæde for resten af kroppen. Sindet kræver derfor næring og omsorg. Det samme kan siges for din hund eller kat. Især når du tænker på, at studier har vist, at hunde, især, er i stand til at mærke angst og jalousi. De lever i en menneske styret verden fuld af høje menneskeskabte lyde og lyse lys. Dette kan få dem til at blive utrolig højt stimuleret, hvilket på længere sigt kan gøre dem irriterende og påvirke deres helbred. Ligesom mennesker tager tilstrækkelig tid til at slappe af og trække sig nu og igen for at genoplade batterierne, er det tid til at, vi udvider denne fordel til vores kæledyr. At have en go-to-løsning til stress i vanskelige situationer, såsom lange rejser og høje vejr lyde, kan have stor gavn for dit kæledyrs velvære.

Hovedingredienser

Vejledning

Da denne formular kommer som en væske, der er let at administrere, behøver du ikke at bekymre dig om de problemer, der følger med at prøve at fodre dit kæledyr piller eller tabletter. Denne væske kan placeres direkte i dit kæledyrs mund, og ellers kan du helt problemfrit blande det i mad eller deres vand. Du skal blot anvende den anbefalede mængde i løbet af dagen, gerne fordelt over flere måltider, og give dem efter behov.

Dette produkt gives på baggrund af at 1 teske = 5 ml. Det er velegnet for katte over 3 måneder og hunde over 2 måneder gamle.

Advarsel: Dette er et tilskud og er kun egnet kæledyr. Sørg altid for at dit kæledyr har adgang til frisk drikkevand. Overstig ikke den daglige anbefalede mængde, og vær opmærksom på at kosttilskud ikke kan erstatte dit kæledyrs sunde og balancerede diæt. Hvis dit kæledyr får medicin, skal du tale med lægen før brug af dette produkt. Giv ikke til dit kæledyr hvis det er gravid eller ammer.l

Dette produkt er kun tiltænkt som et tilskud. Kæledyr bør overvåges når du giver dem dette.

Fuld liste over ingredienser

Sammensætning: Renset vand, glycerin

Teknologiske tilsætningsstoffer: Emulgator, konserveringsmidler, naturlige antioxidanter

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer: Sporelementer: Calcium (som calciumchlorid) 3800 mg, Zink (som zinksulfat) 26 mg, Selen (som natriumselenit) 0,06 mg, Vitaminer: Nikotinamid 5410 mg, Vitamin B6 2280 mg, D-vitamin 200.000 IE, E-vitamin (All- Rac-α-tocopherolacetat) 70 mg, aminosyrer: L-Tryptophan 2910 mg, Taurin 3070 mg. Sensoriske tilsætningsstoffer: Aromaer.

Analytiske bestanddele: rå protein 1,3%, rå fedt 0,26%, rå fiber 0,22%, fugt 96,4%, råaske 0,8%

Garanteret analyse: Råprotein (min.) 1,0%, Råfedt (min.) 0,2%, Råfiber (maks.) 0,5%, Fugtgivende (maks.) 98,0%, Rå aske (maks.) 1,3%, Me (Kcal / kg) 103

Ingredienser: Renset vand, Calciumchlorid, Emulgator, Nicotinamid, Kunstig tunaroma, Glycerin, L-Tryptophan, Taurin, Sodiumbenzoat, Vitamin B6, Benzoesyre, D3-vitamin, E-vitamin, Zinksulfat, Natriumselenit

Hovedingredienser

Vejledning

Da denne formular kommer som en væske, der er let at administrere, behøver du ikke at bekymre dig om de problemer, der følger med at prøve at fodre dit kæledyr piller eller tabletter. Denne væske kan placeres direkte i dit kæledyrs mund, og ellers kan du helt problemfrit blande det i mad eller deres vand.

Fuld liste over ingredienser

Demineraliseret vand, Klorkalcium, Polysorbat, Nicotinamide, Natriumcarboxymethylcellulose, Kunstig Tun Smagsstof, Glycerin, L-Tryptofan, Taurin, B6-Vitamin, Citronsyre, Sorbinsyre, Methylparaben, Propylparaben, D-Vitamin, E-Vitamin, Zinkklorid, Natriumselenit.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Calming Drops
Calming Drops

100 ml Dråber | Beroligende dråber til katte og hunde

239 kr.

+
Calming Aid for Dogs
Calming Aid for Dogs

120 Tabletter | Beroligende kapsler

159 kr.

+
Pote- & Snude Salve
Pote- & Snude Salve

60 ml Balsam | Lindrende fugtighedscreme til hunde & katte

99 kr.

1 Vare

239 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(15)
4 Stjerner
(12)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

86.90% baseret på 28 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fantastisk produkt! Min kat føler ikke nogen smag eller duft, så jeg kan give den i munden direkte, i vandet eller i maden. Stresset er årsagen nummer 1 for dårlige nyrer! Jeg plejer at gå til dyrlægen mindst 3-4 gange, hvilket får mig til at bruge over 5000kr. i et år. bare for en kat / og jeg har 2 mere / . Og en af de gange min kat havde brug for at blive på hospitalet, som du kan forestille dig stressen. Normal dyrlægen giver dig smertestillende og dyre fødevarer, men de har aldrig bedt mig om at være opmærksom på stressniveauerne. Så jeg var nødt til at læse masser af Information, og nu, et år efter, er der ikke noget blod i hans urin. Jeg bruger 100% naturlige produkter, så tranebær er din bedste ven, hvis du har stresset kat! Disse dråber er så vigtige for enhver intens situation, som at gå til dyrlægen, at have et nyt dyr i huset, et barn, en konstruktion osv. Jeg kan ikke tro, at folk opgiver deres katte for dårlige nyrer. Vi er nødt til at passe, ligesom alt andet!

R Rosena M
Bekræftet køb

Godt produkt og super god service.

E Elisa
Bekræftet køb

Virkelig god kvalitet og så er der masser i en pakke.

J Jakob
Bekræftet køb

Hjælper meget til når vi for eksempel skal til dyrlægen eller køre i bil i længere tid

P Pauline
Bekræftet køb

Let at anvende og rigtig god effekt

J Joanna
Bekræftet køb

Det har været rigtig godt for vores lille nye killing, så hun kunne slappe lidt af her i begyndelsen

D Daniella
Bekræftet køb

Det har virket rigtig godt for vores hund

D Dicte
Bekræftet køb

Hurtig levering og godt produkt

B Bella
Bekræftet køb

Er rigtig glad for dette produkt, det er meget effektivt

T Thomas
Bekræftet køb

God service, hurtig levering og rigtig godt produkt, der er nemt at anvende

S Sara

Du vil måske også kunne lide