Animigo Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Anti-Gø Halsbånd

Apparat | Teknologi uden elektriske stød

Vil du gerne træne din hund uden at bruge et halsbånd med elektriske stød? Animigos sikre og behagelige anti-gø halsbånd kan hjælpe din hund med at lære kontrol, uden du skal ty til elektriske stød! Dette anti-gø halsbånd er et humant træningsredskab, der gør din hund nemmere at træne uden nogle stød eller spidse pigge. Derudover er dette halsbånd vejrfast og er lavet af behageligt nylon, der kan indstilles til hunde i alle størrelser. Det kommer også med et USB opladerkabel, så du let kan oplade det, når du har brug for det!

 • Træningshalsbånd til hunde uden elektriske stød
 • Med en intelligent vibration- og bipteknologi
 • Justerbar nylonstrop for komfort
 • Vejr- og vandtæt design
 • USB genopladelig for din bekvemmelighed
 • CE-certificeret
 • Alle størrelser & racer
169
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr

Hvordan kan et Anti-Gø Halsbånd hjælpe?

Anti-gø halsbånd er træningshalsbånd, som hundeejere kan bruge til at lære sin hund ikke at gø - også når de ikke er til stede til at kontrollere dem. Et anti-gø halsbånd uden elektriske stød er en af de mest sikre og bedste løsninger til at få styr på konstant hylen og gøen, på en human måde.

Når hunde gøer voldsomt, er det ikke kun udmattende for dem, men det får også deres puls til at stige og ødelægger stilheden i dit hjem. Og hvis du bliver hevet rundt, når du er ude og gå tur med din hund, kan anti-gø halsbåndet hjælpe dig med at kontrollere din hunds adfærd, uden du er nødt til at hyre en professionel hundetræner!

Hvorfor vælge Animigos Anti-Gø Halsbånd

De fleste hundeejere hader idéen om at give deres hund elektriske stød. Denne blide afskrækkelse er designet til kun at have to tilstande, lyd og vibration, så træningen er fuldstændig sikker og tilpasset din hund. Den er nem at bruge, og du kan manuelt vælge det bedste niveau for din hund med det brugervenlige kontrolsystem.

Med dette anti-gø halsbånd kan du kontrollere din hunds adfærd uden at skulle trække i snoren eller gøre hunden bange med inhumane elektriske stød. Det er let, behageligt og regntæt, så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt halsbåndet bliver ødelagt, selvom din hund opholder sig i sne eller leger i vandpytter.

Brugsanvisning

 1. Tænd halsbåndet ved at trykke på ‘’Power’’knappen og justér lyd- og vibrationsniveauet.
 2. Indstil halsbåndet, så det passer til din hunds størrelse. Dermed undgår du at påføre din hund nogle former for ubehag. Du sørger samtidig for, at de to kontaktpunkter rører ved din hunds hud og virker effektivt.
 3. Sørg for, at din hund ikke har halsbåndet på i mere end 12 timer om dagen, og hvis det er muligt, skal du flytte på halsbåndet hver anden time. Du kan justere niveauet fra det laveste (første level) og hæve det, når din hund har vænnet sig til det.
 4. Vi anbefaler, at du kun bruger lydindstillingen til at starte med (standardindstillingen), så din hund kan vænne sig til det. Herefter kan du vælge vibrations-indstillingen alt efter, hvordan din hund reagerer på halsbåndet.
 5. Hold ‘’Power’’knappen inde i 3 sekunder for at slukke for halsbåndet.
Læs mere
Anti-Gø Halsbånd Apparat | Teknologi uden elektriske stød

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

50.00% baseret på 2 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det virker vældig godt.

F Flemming J
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter