Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Anti-Gø Halsbånd

Apparat | Hundetræning uden elektrisk stød

Oversigt

 • Træningshalsbånd uden elektrisk stød til hunde
 • Med intelligent vibration- og bipteknologi
 • Justerbar nylonstrop til komfort
 • Vejr- og vandtæt design
 • USB-genopladelig

Animigos Anti-Gø Halsbånd er et ideelt træningsredskab til at minimere din hunds gøen samt lære den selvkontrol uden at bruge et halsbånd med elektrisk stød.

Vores nye og forbedrerede anti-gø halsbånd er et humant og smertefrit træningshalsbånd, der gør det lettere at træne din hund uden stød eller smertelig afstraffelse.

Halsbåndet er vandtæt, og er lavet af behageligt nylon, der kan justeres til hunde i alle størrelser. Bliver leveret med et USB-kabel, så det er let at oplade.

 • CE-certificeret
 • Køb 1 249 kr.
 • Køb 2 474 kr. 498 kr. Du sparer 5%
 • Køb 3 672 kr. 747 kr. Du sparer 10%
  • Gratis levering

Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Hvordan kan et Anti-Gø Halsbånd hjælpe?

Anti-gø halsbånd er træningshalsbånd, som hundeejere kan bruge til at lære deres hunde ikke at gø - også når de ikke er til stede til at kontrollere dem. Et anti-gø halsbånd uden elektrisk stød er en af de sikreste og bedste løsninger til at få styr på konstant hylen og gøen på en human måde.

Når hunde gøer voldsomt, er det ikke kun udmattende for dem, men det får også deres puls til at stige og ødelægger stilheden i dit hjem. Og hvis hunden gøer, når I er ude at gå tur, kan anti-gø halsbåndet hjælpe dig med at kontrollere din hunds adfærd, uden du er nødt til at hyre en professionel hundetræner!

Hvorfor vælge Animigos Anti-Gø Halsbånd

De fleste hundeejere hader idéen om at give deres hund elektriske stød. Vores humane anti-gø halsbånd er designet med lyd og vibration, så træningen er fuldstændig sikker og tilpasset din hund. Halsbåndet er nemt at bruge, og du kan manuelt vælge det bedste niveau til din hund med det brugervenlige kontrolsystem.

Med dette anti-gø halsbånd kan du kontrollere din hunds adfærd uden at skulle trække i snoren eller gøre hunden bange med inhumane elektriske stød. Det er let, behageligt og regntæt, så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt halsbåndet bliver ødelagt, selvom din hund opholder boltrer sig sne eller leger i vandpytter.

Brugsvejledning

 1. Test enheden ved at tænde den og indstil halsbåndet til sensitivitetsniveau D. Efterlign din hunds gøen eller pust på sensoren, så du udløser enheden. Hvis dette ikke udløser enheden i første omgang, bør du prøve igen, da der er væsentlig forskel på frekvensen af en hunds gøen og en menneskestemme. Når enheden er udløst, vil du først høre en bip-lyd og derefter vil den vibrere.
 2. Efter at have testet enheden skal du indstille sensitivitet og vibration, så de passer til din hund. Vi anbefaler, at du starter med de laveste niveauer og øger gradvist, hvis det er nødvendigt. Sørg for at indstille sensitivitetsniveauet på en måde, så du undgår falsk udløsning.
 3. Nu skal du give hunden halsbåndet på. Her er det vigtigt at sikre, at der er nok plads til en finger mellem halsbåndet og din hunds hals. Halsbåndet må hverken være for stramt eller for løst. Anti-gø-halsbåndet bør heller ikke bruges sammen med et andet halsbånd, og på gåture anbefaler vi derfor, at du bruger en hundesele.
 4. Anti-gø-halsbåndet bør ikke bæres af din hund i mere end 12 timer ad gangen. Vi anbefaler, at du tjekker halsbåndet hver 1-2 time for at sikre, at det ikke sidder for stramt eller løst.
 5. Halsbåndet er ikke velegnet til hunde under 3,5 kg.

En brugsvejledning er inkluderet i æsken, når du køber et anti-gø-halsbånd hos os.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Anti-Gø Halsbånd
Anti-Gø Halsbånd

Apparat | Hundetræning uden elektrisk stød

249 kr.

+
Flexi Hundesnor
Flexi Hundesnor

Apparat | 5 meter rulleline med høm høm-poseholder

129 kr.

+
Calming Aid til Hunde
Calming Aid til Hunde

120 Tabletter | Til stress og angst hos hunde

159 kr.

1 Vare

249 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(143)
4 Stjerner
(73)
3 Stjerner
(21)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.92% baseret på 237 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det virker vældig godt.

F Flemming J
Bekræftet køb

Nem at bruge og det virker

F Flemming J
Bekræftet køb

Det er for hurtigt til at give en anmeldelse

T Tage
Bekræftet køb

Dejligt produkt det virker!

L Louise C
Bekræftet køb

Rigtig god service

W Winther J
Bekræftet køb

Jeg har købt 3 styk og til 2 af min hunde er det rigtigt godt men min 3 hunde gø’r åbenbart i en tone hvor den ikke virker, men hvis hun ryste på hovede virker den 🤷‍♀️

s sussie
Bekræftet køb

perfekt service, hurtig levering, tak for det anbefaler andre til handle

K Kunde
Bekræftet køb

Det virker perfekt 👍 nu kan min hund stå uden for butikker uden at gøg amok 👍 jeg er super tilfreds 🐕‍🦺

D Dennis A
Bekræftet køb

Mig og min kæteste er fuldt ud tilfreds med vores køb af de 2 Anti - Gø til vores to Cockerspaniel , er simpelthen rystet over hvor effektive de er, et gø fra en af dem hvis der kommer gæster eller slet ingen lyd fra dem , også på gåture når de mødte en anden hund tidligere kunne de godt finde på at gø, kan da også stadig forkomne men et eller to gøen højest eller slet ingen og så er festen stopppet 👍😊 har også lagt mærke til de går mere roligt på vores gåture så kun positivt om ovenstående Anti - Gø halsbånd - var lidt skeptisk inden jeg bestilte men kan kun varmt anbefale disse halsbånd hvis der nogle derude der har problemer med gøen af deres hund/hunde … Vi er så glade for vi købte dem til vores hunde 👍😊🐾❤️🐾❤️

C Claus N
Bekræftet køb

Vores hund gør kun ganske kort eller slet ikke når hun har Animigo anti bark halsbåndet på. Før og hvis vi glemmer at give det på, kan hun gø i 10-15 min, og kan ikke fanges ind. Ps husk at tage det af hvis hunden går i vand. Vi har ødelagt et på den fejl.

E Ebbe W

Du vil måske også kunne lide