Animigo Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Anti-Gø Halsbånd

Apparat | Teknologi uden elektriske stød

Vil du gerne træne din hund uden at bruge et halsbånd med elektriske stød? Animigos sikre og behagelige anti-gø halsbånd kan hjælpe din hund med at lære kontrol, uden du skal ty til elektriske stød! Dette anti-gø halsbånd er et humant træningsredskab, der gør din hund nemmere at træne uden nogle stød eller spidse pigge. Derudover er dette halsbånd vejrfast og er lavet af behageligt nylon, der kan indstilles til hunde i alle størrelser. Det kommer også med et USB opladerkabel, så du let kan oplade det, når du har brug for det!

 • Træningshalsbånd til hunde uden elektriske stød
 • Med en intelligent vibration- og bipteknologi
 • Justerbar nylon strop for komfort
 • Vejr- og vandtæt design
 • USB genopladelig for din bekvemmelighed
 • CE-certificeret
 • Alle størrelser & racer

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.


Hvordan kan et Anti-Gø Halsbånd hjælpe?

Anti-gø halsbånd er træningshalsbånd, som hundeejere kan bruge til at lære sin hund ikke at gø - også når de ikke er til stede til at kontrollere dem. Et anti-gø halsbånd uden elektriske stød er en af de mest sikre og bedste løsninger til at få styr på konstant hylen og gøen, på en human måde.

Når hunde gøer voldsomt, er det ikke kun udmattende for dem, men det får også deres puls til at stige og ødelægger stilheden i dit hjem. Og hvis du bliver hevet rundt, når du er ude og gå tur med din hund, kan anti-gø halsbåndet hjælpe dig med at kontrollere din hunds adfærd, uden du er nødt til at hyre en professionel hundetræner!

Hvorfor vælge Animigos Anti-Gø Halsbånd

De fleste hundeejere hader idéen om at give deres hund elektriske stød. Denne blide afskrækkelse er designet til kun at have to tilstande, lyd og vibration, så træningen er fuldstændig sikker og tilpasset din hund. Den er nem at bruge, og du kan manuelt vælge det bedste niveau for din hund med det brugervenlige kontrolsystem.

Med dette anti-gø halsbånd kan du kontrollere din hunds adfærd uden at skulle trække i snoren eller gøre hunden bange med inhumane elektriske stød. Det er let, behageligt og regntæt, så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt halsbåndet bliver ødelagt, selvom din hund opholder sig i sne eller leger i vandpytter.

Brugsanvisning

 1. Tænd halsbåndet ved at trykke på ‘’Power’’knappen og justér lyd- og vibrationsniveauet.
 2. Indstil halsbåndet, så det passer til din hunds størrelse. Dermed undgår du at påføre din hund nogle former for ubehag. Du sørger samtidig for, at de to kontaktpunkter rører ved din hunds hud og virker effektivt.
 3. Sørg for, at din hund ikke har halsbåndet på i mere end 12 timer om dagen, og hvis det er muligt, skal du flytte på halsbåndet hver anden time. Du kan justere niveauet fra det laveste (første level) og hæve det, når din hund har vænnet sig til det.
 4. Vi anbefaler, at du kun bruger lydindstillingen til at starte med (standardindstillingen), så din hund kan vænne sig til det. Herefter kan du vælge vibrations-indstillingen alt efter, hvordan din hund reagerer på halsbåndet.
 5. Hold ‘’Power’’knappen inde i 3 sekunder for at slukke for halsbåndet.
Læs mere
Anti-Gø Halsbånd Apparat | Teknologi uden elektriske stød

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(9)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Meget godt

reviews 4

75.38% baseret på 12 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det virker vældig godt.

F Flemming J
Bekræftet køb

Nem at bruge og det virker

F Flemming J
Bekræftet køb

Det er for hurtigt til at give en anmeldelse

T Tage
Bekræftet køb

Dejligt produkt det virker!

L Louise C
Bekræftet køb

Skønt med et mildere alternativ uden el

K Katrine
Bekræftet køb

Jeg havde et citronhalsbånd tidliere men min hund var for klog og lærte hurtigt at holde snuden væk efter gøen så jeg håber dette virker bedre.

J John
Bekræftet køb

Rigtig gode vibrationer.

S Stine
Bekræftet køb

Jeg tror faktisk at det virker. Han gør en gang nu og når det vibrerer bliver han stille!

S Sara
Bekræftet køb

Virker godt!

R Rasmus
Bekræftet køb

Min hund gør mindre nu!

L Laura
Bekræftet køb

Det virker så godt! Vores hund gør meget mindre nu

H Helle
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter