Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Allergy Aid til Hunde

120 Tabletter | Immunsystemsøttende kapsler

Oversigt

Vidste du, at din hund også kan have allergier? Allergy Aid til Hunde er kapsler, der er særligt designet til at hjælpe din hunde indefra. De er sammensat til at hjælpe med at styrke immunsystemet, og hjælpe med at lindre kløende og irriteret hud forårsaget af allergier, så din hund slipper for at kradse og bide. Samtidigt kan de bidrage til et sundt fordøjelsessystem.

Hver kapsel indeholder nogle af de bedste naturlige ingredienser der findes, herunder fiskeolie og græskarfrø, og så kommer de med en lækker kylling- og bacon smag din hund bare ikke kan modstå! Hjælp din hund med at nyde tilværelsen og bidrag til, at du og din bedste ven kan nyde hvert øjeblik sammen ved at komme allergierne til livs!

 • Til hud-, miljø- og fødevareallergier
 • Understøtter immunsystemet indefra
 • Med loppefrøskaller, græskarfrø og ølgær
 • Rig på Omega-3, DHA & EPA
 • Lækker kylling & bacon smag
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • IKKE TESTET PÅ DYR
 • Ekspertlavet ingrediensliste
 • Køb 1 179 kr.
 • Køb 2 340 kr. 358 kr. Du sparer 5%
 • Køb 3 483 kr. 537 kr. Du sparer 10%

Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Håndtering af din hunds allergier

Ligesom hos mennesker kan din hund også have allergier. De kan typisk opdeles i tre grupper: hudallergi, fødevareallergi og miljøallergi. Mens symptomerne fra disse varierer afhængigt af allergien samt hunden, er der et par måder, du kan hjælpe dem med at håndtere deres allergi på. Først og fremmest skal du finde ud af, hvad allergien er og forsøge at begrænse deres eksponering for det. Dette kan betyde at undgå visse fødevarer, sørge for at de pels er fri for lopper eller reducerer støv i huset.

Hvis allergien er noget, som ikke nødvendigvis kan undgås (fx pollen), kan du prøve at styrke din hund indefra. Det kan inkluderer at styrke deres immunsystem, opretholdelse af ordentlig hudfugtighed, forstærkning af åndedræts sundhed og give indre allergi støtte. Hvis din hund lider af alvorlige allergier, kan de gøres gennem din dyrlæge, men hvis du ikke ønsker at gøre det helt endnu, kan det være meget gavnligt at give dem de rigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler i deres kost for at hjælpe.

Hovedingredienser

Vejledning

Har du prøvet gang på gang at fodre din hund en pille, for at den bare kan spytte den ud? For dem der svarer ja til det spørgsmål, er der en kæledyrs venlig måde at give din hund den ernæring, som den har brug for uden at skulle give den i en pille. Allergy Aid til Hunde kommer i kapselform, som er nemme at give din hund og er så lækre, at de er en godbid, som de vil nyde! For brug skal du blot give din hund det korrekte antal kapsler afhængig af deres størrelse. Den daglige mængde kan fordeles mellem morgen og eftermiddag hvis det foretrækkes.

Ingredienser:

Loppefrøskal Pulver (Plantago Ovata), Ølgær pulver (Saccharomyces Cerevisiae), Kartoffelflager (Solanum Tuberosum), Hørfrø (Linfrø) pulver, Fiskepulver fra Kulvefisk (Pollachius virens), Brun rismel (Oryza sativa), Gurkemejepulver (Curcuma Longa), Græskarfrøpulver (Curcubita Moschata), Bromelain, Quercetin Dihydrat 98 % (Sophora Japonica L.), Vindruefrøpulver (Vitis Vinefera), Sorbinsyre, Fyldemiddel: Mikrokrystallinsk Cellulose, Antiklumpnings agent: Magnesiumstearat, Siliciumdioxid, Aromastoffer: Kyllingesmag, Baconsmag

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Allergy Aid til Hunde
Allergy Aid til Hunde

120 Tabletter | Immunsystemsøttende kapsler

179 kr.

+
Itch Relief for Cats & Dogs
Itch Relief for Cats & Dogs

250 ml Væske | Naturlig Allergi Hjælp

199 kr.

+
Itch Relief Spray
Itch Relief Spray

250 ml Spray | Lindring for kløende hud

199 kr.

1 Vare

179 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(105)
4 Stjerner
(55)
3 Stjerner
(8)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.01% baseret på 168 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

De fungerer super fint

B Betina
Bekræftet køb

Rigtig godt produkt

D David
Bekræftet køb

Fint

K Kamilla
Bekræftet køb

Tabletterne er nemme at give, men syne sikke helt det har haft den effekt som jeg ønskede

L Lola
Bekræftet køb

Meget fint produkt, og min hund spiser dem helt uden problemer

T Theo
Bekræftet køb

Godt produkt, med den rette effekt

T Tim
Bekræftet køb

Fint produkt, men ved ikke helt om det virker helt på allergierne. Men det slår dem lidt ned

L Lærke
Bekræftet køb

Meget tilfreds

B Bolette
Bekræftet køb

Fint produkt, min hund spiser dem uden problemer

R Ruben
Bekræftet køb

Meget fint produkt, kan godt anbefales til at slå allergi ned

J Jimmi

Du vil måske også kunne lide